Nettverksted.no

Nettverkstedet for oversettere er skapt utfra tanken om at en felles akkumulering av erfaringer gir god «avkastning». I stedet for at hver og en lager sine egne lister, foretar søk, begår bommerter og følger med på hver sin lille sektor av alt som skjer — i vårt fag og i verden forøvrig — så putter vi alt dette inn i et virtuelt fellesrom uten grenser, i stadig vekst. Et sted der vi kan publisere våre aha-opplevelser, et garantert reklamefritt, kollegialt forum. Eneste forutsetning for å delta er at foreningen har registrert din e-postadresse, som skal benyttes som brukernavn.

Logg inn
Nettverkstedet er et lukket forum for medlemmer i NO, NFF, NAViO og STF, samt oversettere med tilknytning til Norla. Ta kontakt med foreningen for registrering.

Nettverkstedet