Utleieregler

Utleieregler


Alle medlemmer av Norsk Oversetterforening kan få opphold i leiligheten etter skriftlig søknad (e-post). Leiligheten leies ut på ukebasis. Hovedtildeling foregår etter søknad to ganger i året: I november for perioden januar-mai og i april for perioden juni-desember. Etter at hovedtildeling er foretatt, vil medlemmene fortløpende kunne søke om bruk i uker som står ledige. Søknader om opphold vurderes av administrasjonen, etter fullmakt fra styret.


Leiligheten er endelig reservert først når husleie er kommet inn på foreningens konto.

Dersom to medlemmer ønsker å benytte leiligheten i samme tidsrom, vil det ved hovedtildelingen bli avgjort ved loddtrekning. Ved senere tildelinger vil det bli tatt hensyn til om søkerne har benyttet leiligheten tidligere.


Leier får disponere hele leiligheten under oppholdet, slik at det er anledning til å invitere med seg familie og venner uten tillegg i ukeleien.

Husordensregler for Starnberger Strasse 8 må respekteres.


Tap av nøkler betales med kr 600.


Leietid: Fra mandag til mandag. Innsjekking tidligst kl. 15.00, utsjekk senest kl. 12.00. Du kan la bagasje stå i gangen. Leiligheten vaskes mellom kl. 12.00 og kl. 15.00, og da må den være tom for oversettere.


Husleie: kr 2 000 per uke, inkludert renhold. For påfølgende uker i samme leieforhold betales
kr 1 500. Du legger selv på sengetøyet og tar det av når du reiser. Brett sengetøy og brukte håndklær sammen og legg alt i gangen. Dersom leietiden er mindre enn en uke, må det likevel betales leie for hele uken.


Leiligheten skal holdes i orden og se akseptabel ut ved avreise. Tørrvarer kan stå igjen, men tøm kjøleskapet før du reiser! Og sørg for at det ikke står igjen oppvask.

NORSK OVERSETTERFORENING