Første helgen i september arrangerer NO helgekurs i presentasjonsteknikk.

Kursledere vil være vår egen Kyrre Haugen Bakke, i samarbeid med Marie Louise Tank. Hensikten er å gjøre deltagerne bedre egnet til å opptre, presentere og fremføre.

Vil du bli bedre til å formidle? Har du mye du vil ha sagt offentlig, men ikke mot nok? Meld deg i så fall på. Egenandelen vil være kr 750.

Kurset forbeholdes de som ikke tidligere har deltatt på dette kurset i NOs regi.

Tid: 4. og 5. september 2010.
Sted: Rådhusgata 7
Egenandel kr 750


Bindende påmelding innen 9. august til liv.gudmundstuen@translators.no. (Det er kun 12 plasser, så her er det først til mølla. Ikke forvent endelig bekreftelse før etter fristens utløp, på grunn av sommerferie.)

Enda en «oversettelse»
– fra tastaturet til talesituasjonen


Vi oversettere har store kunnskaper om faget vårt – men mange av oss føler nok at vi kan bli flinkere til å formidle det vi har på hjertet når vi står overfor en forsamling.


Dette kurset er for deg som vil utvikle de muntlige presentasjonsferdighetene dine. Vi skal ta for oss retorikk og personlig fremtreden, med hovedvekt på deltakernes egne ressurser: kropp, stemme, energi.


Om kurslederne:
Kyrre Haugen Bakke er fag- og skjønnlitterær oversetter i tillegg til å være skuespiller, instruktør og pedagog. Han holder kurs på forskjellige områder innenfor formidling, samhandling og kommunikasjon. Kyrre er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og Universitetet i Oslo og har vært frilanser i snart tretti år.


Marie Louise Tank har mer enn 25 års erfaring som skuespiller og holder nå kurs i kreativitet, samarbeid, historiefortelling og retorikk. Hun er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og har dessuten mastergrad i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo. Marie Louise arbeider som seniorrådgiver i Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).


Med vennlig hilsen


Cecilie Winger
Leder