Vi søker en kreativ, skrivefør og ryddig medarbeider som kan ta hånd om varierte oppgaver.

Foreningskonsulenten vil få ansvar for planlegging og gjennomføring av store og små prosjekter og seminarer, enten i team eller alene, bidra i foreningens kommunikasjonsarbeid, samt ta del i foreningens løpende arbeidsoppgaver, herunder noe saksbehandlings- og utredningsarbeid. Til stillingen ligger også noe regnskapsarbeid.

Den som tilsettes, må være serviceinnstilt og ansvarsbevisst, ha evne til å jobbe selvstendig og gjerne med flere oppgaver samtidig, og også like å jobbe i team. Man må være innstilt på perioder med stort arbeidspress og på en viss rotasjon av arbeidsoppgaver. Høyere utdanning, god digital kunnskap, gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper, gode kommunikasjonsevner og et godt tallhode er et krav. Erfaring fra administrativt organisasjonsarbeid og kjennskap til ett eller flere fremmedspråk er et pluss. Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Vi kan tilby en morsom jobb i en raus og interessant forening med mange arrangementer og formidlingsprosjekter. Du vil få en inspirerende arbeidsplass i et travelt og trivelig fellesskap av skribentorganisasjoner i Kronprinsens gate 17 i Oslo. God ferieordning.

Søknadsfrist 12. april. Lønn etter avtale. Tiltredelse etter avtale. Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Hilde Sveinsson 957 20 958. Søknad med CV sendes til hilde.sveinsson@translators.no